Skip to content

ELEKTRIČNI INVALIDSKI VOZIČKI

Električni invalidski voziček omogoča svobodo in mobilnost. Ponujamo široko paleto električnih invalidskih vozičkov vodilnih proizvajalcev. Pri izbiri pogona je dobro upoštevati kje se bo voziček primarno uporabljal (stanovanje, narava ali oboje) ter kako pogosto se bo uporabnik prevažal v avtomobilu. Pred dokončno izbiro je naše osebje pripravljeno odgovoriti na vsa vaša vprašanja in izpolniti vse posebne prilagoditve sedeža in upravljanja. Vsak električni invalidski voziček ponuja številne možnosti nastavitev za noge, roke in sedež, katere individualno ustrezajo širokemu krogu uporabnikov.

ELEKTRIČNI INVALIDSKI VOZIČKI DEGONDA

Z električnim invalidskim vozičkom znamke Degonda lahko invalidni ali starejši ljudje sodelujejo v vsakdanjem življenju in uživajo v mobilnosti. Vsak električni invalidski voziček odlikuje sofisticirana tehnologija, posebna oprema in širok nabor možnosti prilagajanja. Zahvaljujoč centralnemu pogonu so naši električni invalidski vozički Degonda popolnoma vodljivi, tako v zaprtih prostorih kot na prostem.

TWIST T4 2×2

TURBO TWIST 3 SPORT

ELEKTRIČNI INVALIDSKI VOZIČKI DIETZ POWER

Vsak posameznik je drugačen. In zato mora biti vsak invalidski voziček drugačen. DIETZ Power uspe združuje enotnost, modularnost in prilagodljivost, ki jo vsak potrebuje. Za različne uporabnike obstaja primeren invalidski voziček DIETZ Power. Invalidske vozičke je mogoče prilagoditi uporabniku in določenemu okolju, vse do zadnje podrobnosti.

ELEKTRIČNI INVALIDSKI SCOUT MOBILITY

Električne invalidske vozičke Scout Mobility zaznamuje njihova preprostost in robustnost. Na voljo so s sredinskim, zadnjim in sprednjim pogonom. Vozički Scout Mobility zadovoljijo vsako posamezno željo in se tako odlično obnesejo v zelo ozkih prostorih kot na dolgih poteh zunaj.

ELEKTRIČNI INVALIDSKI ORTHO GLOBAL IDEAS