SAMM

Samm je 6-kolesni You-Q voziček s srednjim vzmetenjem. Samm pretvori vožnjo na srednje kolesni pogon v udobno vožnjo.

SAMM
SAMM
SAMM

Sistemi za vzmetenje

Kot Alex je bil Samm opremljen s popularnim VIA sistemom za vzmetenje. Vsa kolesa Samma so vzmetena z vzmetnimi gumami. VIA sistem za vzmetenje absorbira vibracije, ki jih povzročajo nepravilnosti na vozni površini. Sistem omogoča udobno premikanje v zaprih prostorih, kot tudi na prostem.

Qlass sedežni sistem

Sam je opremljen s Qlass sedežnim sistemom. Qlass sedežni sistem je modularni sedežni sistem, ki se ga lahko popolnoma modificira, glede na potrebe in želje uporabnika. Obstaja širok razpon sedežev, naslonjal in podnožnikov, kot tudi mehanski sedežni dodatki, kot je električno nastavljivi centralni podnožnik. Podnožnik lahko nastavimo tudi pod kotom 90 stopinj, kar omogoča zdravo pokončno držo.

Uporaba

Samm ima zelo majhen obračalni krog, kar pomeni da je neprimerljivo ustrezen za uporabo v zaprtih prostorih ali za šport. S kolesi za »zaprte prostore« je Samm širok le 61 cm. Če se veliko vozite po prostem imajo kolesa za vožnjo po »prostem« bolj grob profil, ki vam bo omogočal boljši oprijem. Ker je vaša glava usporejena z rotacijsko točko, je vožnja ali obračanje s električnim vozičkom zelo intuitivna akcija.