LUCA

Luca je bil razvit, glede na potrebe trenutnega tržišča. Moderna oblikovalska zasnova, z enostavno popravljivim ogrodjem. Na razpolago je Luca s pogonom na zadnja, srednja ali sprednja kolesa.

LUCA
LUCA
LUCA

Elegantna oblikovalska zasnova

Elegantna ogrodje Luca je opremljeno s komponentami visoke kakovosti. Luca je zelo enostaven za vzdrževanje in ima chic, minimalistično oblikovalsko zasnovo. Barvne povdarke se lahko zamenja z različnimi barvnimi pokrovi.

Pogon

Luca je na voljo s pogonom na sprednja, zadnja ali srednja kolesa. Lucao s pogonom na sprednja kolesa se lahko spremeni v Luca s pogonom na zadnja kolesa in obratno. Luca, s pogonom na srednja kolesa, se upravlja zelo intuitivno, saj je točka rotacije vozička točno pod uporabnikovo glavo.

Kompakten

Oblikovna zasnova vozička Luca je zelo dobro premišljena, zato je voziček zelo kompakten in idealen za uporabo v zaprtih prostorih.

Širok razpon

Na razpolago sta modela, za uporabo na prostem, z velikimi kolesi in model za zaprte prostore z manjšimi kolesi. Obema modeloma se lahko nastavi dve hitrosti. Izberete lahko tudi pogon na sprednja ali zadnja kolesa.

Perfekten sistem za sedež

Luca ima nameščen izjemo zanesljiv Qlass sedežni sistem za optimalno obdobje. Obstaja širok razpon sedežev, naslonjal in podnožnikov, kot tudi na primer, mehanski sedežni dodatki in sedežno dvigalo s 45 stopinjskim nagibom v prostoru.