ALEX

Alex je prava vsestranska naprava. Za veliko ljudi, ki uporabljajo električne vozičke, je udobje absolutno obvezno, še posebaj takrat ko se ga intenzivno uporablja na prostem. To je pravzaprav to kar ponuja Alex: neprimerljivo udobje med vožnjo. Ključna karakteristika je njegov unikatni VIA sistem za vzmetenje. Ne absorbira samo velike grbine, ampak tudi vibracije.

ALEX

Alex ima nameščeno priznano elektroniko in QLASS sedežni sistem. Dokazano kvaliteten sedežni sistem z mehanskimi dodatki. Alex ima pogon na sprednja ali zadnja kolesa in ima kompaktne dimenzije ter zelo nizko višino od tal do sedeža, tudi z mehanskimi dodatki. Zaradi tega je Alex ne samo najboljša izbira za vožnjo na prostem, ampak tudi zelo privlačen za vožnjo v zaprtih prostorih. S svojo sodobno oblikovalsko zasnovo in raznimi barvnimi povdarki, je Alex prava izbira za VAS!

ALEX
ALEX

Kratek okvir

Alex s kratkim okvirjem je Alex s pogonom na zadnja kolesa s 7 cm krajšo medosno razdaljo. Zaradi ultra kratke medosne razdalje je obračalni krog le 84 cm, kar je idealno za šport kot tudi normalno vsakodnevno uporabo.

Unikatno vzmetenje

Alex je znan po svojem unikatnem VIA sistem za vmetenje. Ne samo udarce tudi vibracije bodo absorbirane. Tudi zelo primeren za ljudi, ki se pritožujejo o bolečinah.

4-polni motorji v visokim navorom

Navor, veliko navora. Navor je moč, ta pa vam omoča okretanje pri nizkih hitrostih. Alex motorji so na voljo s hitrostmi 6.5, 10, ali 12.5 km/h.

Zelo okreten in kompakten

Kompaktne dimenzije in zelo nizka višina sedeža – od 47 cm (vključno z blazino), v kombinaciji z električnim nastavki za višji/nižji in naklon sedeža, je Alex zelo ustrezen za uporabo v zaprtih prostorih. Voziček je zelo okreten zato se enostavno zapelje pod mizo.

Visoko sedežno udobje

QLASS, znan sedežni sistem z novim imenom. Nastavljiv QLASS sedežni sistem ponuja odlično fizično podporo in udobje.

Moderna oblikovalska zasnova

Alex ima sodobno oblikovalsko zasnovo z očesom za najmajše podrobnosti. Standardne opcije večih barnih povdarkov.

Kvaliteten izdelek

Uporaba vzdržljivih komponent in priznane eletronike garantira kvaliteto in varnost. Zaradi njegove pametne in modularne oblikovalske zasnove, je Alex zelo enostaven za servisiranje.